Bureau Control

Over
Bureau Control

No-nonsense

Vernieuwend, concreet en eenvoudig, zo zijn onze bejegeningsprincipes. Met onze methode leren wij mensen zich beter voor te bereiden op en te laten reageren in spanningsvolle situaties en bij vervelend gedrag en agressie op de werkvloer. Ontwikkeld vanuit eigen ervaringen, opleidingen en studie. 

In 2009 startten wij daarom Bureau Control. Wij merkten dat in menige werkomgeving situaties uit de hand liepen. Wij zagen mensen worstelen met situaties en emotioneel en primair reageren waardoor het escaleerde. Omdat wij er van overtuigd zijn dat het anders kan ontwikkelden wij een aantal eenvoudige bejegeningsprincipes, welke door iedereen, ongeacht het opleidingsniveau, kunnen worden aangeleerd en toegepast. Reageren vanuit een professionele lijn, duidelijk zijn en je kwetsbaar durven op te stellen helpt de doelen te bereiken. Wij helpen de deelnemers beter worden waardoor de missie van organisaties wordt bereikt.

Vanuit jarenlange ervaring als politieagent in verschillende specialisaties en vervolgens respectievelijk als docent gevaarsbeheersing bij de politie en veiligheidsmanager in de leisure industry bouwden wij kennis op om onze methode vorm te geven. Wij koppelden dit met theoretische kennis uit studie en opleiding, waardoor er een praktijkgerichte expertise ontstond. Met deze expertise op het gebied van vervelend gedrag, agressie en geweld op de werkvloer en een team zorgvuldig geselecteerde docenten brengen wij onze kennis op een enthousiaste en didactische verantwoorde wijze over. 

Onze manier van aanleren, toepassen en verbeteren bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Samen met ons team ervaren trainingsacteurs bieden wij trainingen en opleidingen aan, die door onze aanpak de werkelijkheid benaderen en door deelnemers als echt ervaren worden. Zo dragen wij bij aan het verbeteren van de bejegening naar gasten, bezoekers, klanten, cliënten, enzovoort. Hetgeen je in staat stelt om juist te handelen, in welke spanningsvolle situatie dan ook.


Lex van den Muijsenberg
Eigenaar

Hufterproof
Handige waaier